D66 Oss presenteert zijn ideeën via een nieuw medium

0

OSS – Waar alle partijen zich presenteren via de bekende flyer, meestal belanden die in het ronde archief, doet D66 Oss een innovatie en unieke manier om zijn kiezers te informeren. Als eerste gebruiker van een nieuwe website, SeeMyPitch.tv, gaat D66 zijn kiezers overtuigen met gefilmde pitches van niet langer dan 1 minuut. In deze filmpjes worden ideeën die zij met Oss hebben in hapklare brokken uiteen gezet. Het past helemaal in het tijdsbeeld. Ook jongeren maken steeds meer gebruik van Youtube, Instagram en andere manieren om nieuws te vergaren.

D66
SeeMyPitch start eigenlijk pas officieel in mei, maar voor D66 in de persoon van Frans Molenkamp is er al een eigen TV kanaal open gezet. SeeMyPitch.tv Staat straks ook open voor een ieder die een idee, product of zijn talent in 1 minuut wil laten zien aan de wereld.

Neem een kijkje op SeeMyPitch.tv en klik op See My Politics.  http://seemypitch.tv/channel/d66-oss

PROMO SeeMyPitch.tv https://vimeo.com/256417810