Duur puntverlies van Kozakken boys uit bij TEC

0
Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

TIEL – Duur puntverlies, dat is de conclusie van het gelijke spel van de Kozakken Boys zaterdagmiddag tegen het Tielse TEC. Trainer Danny Buijs had er een dubbel gevoel over. Aan de ene kant heerste de teleurstelling. Aan de andere kant speelde Kozakken Boys een prima wedstrijd.

Vreugde na het doelpunt van TEC. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Gelijkmaker
Kozakken Boys kwam al in de 9e minuut op achterstand door een goal van Sherwin Grot. Na een aantal grote kansen op de gelijkmaker was het dan in de 36e minuut wel raak. Wie anders dan El Azzouti verschalkt doelman Sman en kopt de gelijkmaker binnen.

De gelijkmaker van Kozakken Boys speler El Azzouti. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Strafschop
In de tweede helft belandde een vrije trap van Appie Abdullahi op de paal. Nog erger was een gemiste penalty door Azzouti. In de laatste minuut kwam Kozakken Boys nog goed weg, nadat TEC die mogelijkheid miste. Het bleef bij 1-1. Duur puntverlies van de Kozakken Boys.

Duur puntverlies
“Het puntenverlies was onnodig”, refereerde Buijs aan de wedstrijd. “Als er één had moeten winnen, dat waren wij het”, vond de trainer van Kozakken Boys.

Sfeeractie voorafgaand aan de wedstrijd. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia