(VIDEO) Man in kritieke toestand naar ziekenhuis na onwelwording in Breda

0

BREDA – Een man is zondagmiddag in kritieke toestand met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De man fietser op zijn fiets op het fietspad op de Tilburgseweg toen hij volgens omstanders ter hoogte van de Heerbaan van zijn fiets viel. Meteen daarop werd door omstanders 112 gebeld.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Traumahelikopter
Hulpdiensten kwamen met twee ambulances en twee politie-eenheden ter plaatse. Ook een traumahelikopter werd ter plaatse geroepen. Gezien de ernst van de verwondingen van de man werd niet meer gewacht op de traumahelikopter en werd besloten al richting het Elizabeth ziekenhuis in Tilburg te rijden.

Trauma-arts
Onder begeleiding van politie werd naar de parkeerplaats op de A58 bij Gilze gereden. Daar landde de traumahelikopter waarna een trauma-arts de ambulance in ging. Met spoed is het slachtoffer daarna naar het ziekenhuis vervoerd.