Ringbaan Oost afgesloten geweest voor medische noodsituatie

0
Foto: Jack Brekelmans - Persburo-BMS

TILBURG – Een inwoonster van Tilburg moest zondagochtend omstreeks 11:00 uur met behulp van een hoogwerker uit haar woning worden getakeld. De gewonde vrouw is in haar huis aan de Ringbaan Oost vermoedelijk gevallen.

De weg was tijdelijk afgesloten. Foto: Jack Brekelmans – Persburo-BMS

Hoogwerker
Door het letsel wat het slachtoffer opliep tijdens de val, moest de vrouw horizontaal uit haar woning worden verplaatst. Een hoogwerker van de brandweer Tilburg verleende daarbij assistentie aan het ambulancepersoneel. Met een hoogwerker is het slachtoffer op een brancard via het slaapkamerraam naar beneden gehaald. Een ambulance bracht het slachtoffer naar het ziekenhuis.

Afgesloten
De Ringbaan Oost was voor de hulpactie tijdelijk afgesloten vanaf de Jan Pieterz Coenstraat richting de Spoorlaan afgesloten voor het verkeer