(VIDEO) Gewapende overval op zonnestudio Rulstraat Oosterhout

0

OOSTERHOUT – Een gewapende man heeft dinsdagavond zonnestudio SunVibe aan de Rulstraat in Oosterhout overvallen. De dader droeg bij binnenkomst een sjaal voor zijn gezicht en dreigde met een wapen. Hij is er met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan.

De politie doet onderzoek. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Zelfde dader
De dader staat goed op bewakingsbeelden die de zonnestudio heeft. Gezien zijn signalement, ongeveer 1,75 lang, slank postuur, kort donkerblond haar en een zwarte jas en spijkerbroek, kan niet uitgesloten worden dat het dezelfde dader is die enkele dagen geleden brillenzaak Loonen overviel.

Onderzoek
De politie doet onderzoek in de zonnestudio. Ook is een buurtonderzoek gestart zodat verklaringen van eventuele getuigen opgenomen kunnen worden.

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia