Politie controleert vrachtverkeer in Tilburg

0
Foto: Toby de Kort / De Kort Media

TILBURG – De politie heeft dinsdagmiddag in Tilburg een grote controle op vrachtverkeer gehouden. Motoragenten haalden vrachtwagens uit het verkeer en leidden die naar de controleplaats aan het Laarveld West.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media

Gewogen
De trucks werden daar eerst nauwkeurig gewogen en daarna moesten ze zich naast elkaar opstellen. Alle papieren werden gecontroleerd en ook werd er naar de lading gekeken.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media

Bekeuringen
De volgende beukeringen werden uitgeschreven: 7x rijden zonder chauffeurskaart en zonder NIWO-vergunning, 3x niet tonen NIWO-vergunning, 1x 3 banden niet in orde, 3x negeren inhaalverbod, 2x stootbalk te hoog, 3x geen lengteontheffing en diverse overige bekeuringen.

 

Foto’s: Toby de Kort / De Kort Media