Pech met je lesauto hebben, maar dan wel geslaagd

0
Foto: Jack Brekelmans - Persburo-BMS

TILBURG – Een examenrit met een Boxer pantservoertuig pakte vanmiddag heel anders uit. Tijdens het examen omstreeks 13:30 uur ontdekte de cursist dat de remmen van de Boxer aan het roken waren. De cursist zette daarop het pantservoertuig stil op de parkeerplaats van de Groenrijk aan de Stokhasseltlaan in Tilburg.

Foto: Jack Brekelmans – Persburo-BMS

Dieplader
Nadat de remmen waren afgekoeld, werd besloten om niet meer verder te rijden. Rond 19:15 uur was er een dieplader aanwezig om de zware 35 Ton’s pantservoertuig op te halen. De Koninklijke Marechaussee zette het verkeer op de Stokhasseltlaan stil tijdens het laden van het pantservoertuig.

Geschikt
De cursist slaagde glansrijk voor zijn rijexamen en werd door de examinator als “geschikt” bevonden.

 

Foto’s: Jack Brekelmans – Persburo-BMS