Traumahelikopter landt op voetbalveld voor medische hulp in Terheijden

0
De traumahelikopter landde op het voetbalveld. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

TERHEIJDEN – Een medische noodsituatie bij SOVAK aan de Zeggelaan in Terheijden zorgde er woensdagavond voor dat een gealarmeerde traumahelikopter landde op het voetbalveld van voetbalvereniging Terheijden.

Twee ambulances bij de woning aan de Zeggelaan. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Reanimatie
Twee ambulances en een politie-eenheid waren bij de woning aan de zegelaan aanwezig. Wat er precies gebeurd is is niet bekend. De eerste melding gaf aan dat het om een reanimatie zou gaan. De trauma-arts is met het slachtoffer in de ambulance meegereden naar het ziekenhuis in Breda.

Veel bekijks
Het landen en opstijgen van de traumahelikopter bij voetbalvereniging Terheijden trok veel bekijks.

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia