Politie neemt luxe jacht van Tilburger in beslag

0
Foto: Toby de Kort / De Kort Media

KERKDRIEL – De politie heeft donderdagmiddag in de haven van het Gelderse Kerkdriel een 16 meter lang luxe jacht in beslag genomen. Agenten vielen vorige week een woning aan het Hazennest-West in Tilburg binnen in een onderzoek naar ondermijnende criminaliteit. In het huis werden een geldbedrag van 86.000 euro en drugs gevonden.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media

Dieplader
Tijdens het onderzoek bleek ook dat de eigenaar in het bezit was van een flink jacht. Het jacht stond in de winterstalling aan de Zandstraat in Kerkdriel. Donderdagmiddag heeft de politie de boot in beslag genomen en af laten voeren met een dieplader. Een speciale kraan heeft de boot opgepakt en op de dieplader getakeld.

 

Foto’s: Toby de Kort / De Kort Media