(VIDEO) Ongevallen door gladheid, auto in de sloot Molenschot

0

MOLENSCHOT – Zaterdagochtend gebeurde meerdere ongevallen door gladheid en winterse neerslag. In het hele land is code geel afgegeven. In Molenschot reed een bestuurster met haar auto een sloot in aan de Broekstraat. De vrouw moest door de brandweer uit haar auto bevrijdt worden. Voor zover bekend liep het slachtoffer geen ernstige verwondingen op en is ze ter controle nagekeken in de ambulance door het ambulancepersoneel.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Berger
Waarschijnlijk heeft de bestuurster de macht over het stuur verloren nadat haar auto in een slip raakte door de gladheid. Een berger zal het voertuig takelen en afvoeren.

Meerdere ongevallen
Er gebeurde meerdere ongevallen in Brabant. In Breda reed een auto op de Westerhagelaan tegen een boom. De bestuurder van de auto is door de ambulancedienst met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De auto liep de nodige schade op en werd door een berger afgevoerd.

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia