Ouder echtpaar rijdt achteruit garage van overburen binnen in Reusel

0
Foto: Rico Vogels / SQ Vision

REUSEL – Op de Lokbossen in Reusel is woensdagmiddag een bizar ongeval gebeurd. Een ouder echtpaar reed rond 12.35 uur achteruit de oprit van hun eigen woning af. Daarbij ging iets niet helemaal goed want de bestuurster reed pardoes achteruit tussen twee woningen door de oprit van twee woningen aan de overzijde van de straat op.

Foto: Berry van Gaal / SQ Vision

Dwars door garagedeur
Daarbij reed de vrouw in volle vaart dwars door een garagedeur heen en ramde een auto die in die garage stond. Ze is door de ambulancedienst met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. haar man is daarbij voorin de ambulance meegereden.

Foto: Rico Vogels / SQ Vision

Ravage
De schade ter plekke is groot. De brandweer heeft de garage met lint afgezet, een bouwbedrijf is opgeroepen om de constructie te beoordelen.

Foto: Rico Vogels / SQ Vision
Foto: Berry van Gaal / SQ Vision
Foto: Berry van Gaal / SQ Vision