(VIDEO) Bestelbus uitgebrand aan Vijftig Bunderweg in Dorst, politie gaat uit van brandstichting

0

DORST – Een Volkswagen Transporter is in de nacht van donderdag op vrijdag helemaal door brand verwoest aan de Vijftig Bunderweg in Dorst. Agenten die tijdens het surveilleren langs de desbetreffende straat reden zagen de bestelbus staan. De Transporter was toen al helemaal uitgebrand.

Foto: Mathijs Bertens – MaRicMedia

Brandstichting
De gealarmeerde brandweer heeft de bestelbus nog nageblust. Vermoedelijk is de Transporter gestolen aangezien de kentekens op het voertuig aan een ander voertuig toebehoren. De politie gaat dan ook uit van brandstichting.

Onderzoek
Een berger heeft het voertuig getakeld en afgevoerd. De politie doet verder onderzoek.

 

Foto’s: Mathijs Bertens – MaRicMedia