Tankstation tweede keer doelwit van gewapende overvaller

0
In korte tijd werd dit tankstation twee keer overvallen. Foto: Sem van Rijssel - SQ Vision

EINDHOVEN – Een tankstation aan de Joris Minnestraat in Eindhoven is vrijdagavond voor de tweede keer in ruim twee weken tijd overvallen door een gewapende overvaller. In beide gevallen dreigde de dader met een mes en eiste geld. Bij de overval van vanavond raakte niemand gewond.

Foto: Sem van Rijssel – SQ Vision

Burgernet
Er is een burgernet melding verstuurd met het signalement van de dader. Het zou gaan om een man van twintig tot 25 jaar, die een felgekleurd Nike-trainingspak droeg. Het trainingspak dat de man aan had, bestond uit onder meer gele mouwen en een zwarte broek met witte bies. De dader droeg verder zwarte Nike-schoenen en een grijze muts. Hij is naar schatting 1,80 meter lang.

Onderzoek
De politie is gestart met een onderzoek. Voor zover bekend zijn er nog geen aanhoudingen verricht.

 

Foto’s: Sem van Rijssel – SQ Vision