Twee gewonden bij ongeval met drie auto’s op Vlashoflaan in Tilburg

0
Foto: Toby de Kort / De Kort Media

TILBURG – Op de kruising van de Vlashoflaan en de Van Kalmhoutlaan in Tilburg botsten vrijdagavond drie auto’s op elkaar . Een van de auto’s kwam uit de van Kalmhoutlaan en heeft de andere auto geen voorrang gegeven waarna er een aanrijding ontstond. Door de aanrijding schoot een van de auto’s naar de andere baan waarna er een andere auto met flinke snelheid de auto ook ramde.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media

Ravage
De ravage op de Vlashoflaan was groot. Twee personen raakten gewond. In een van de auto’s zat een man met een baby in kinderzitje. Een bestuurder is naar het ziekenhuis gebracht en ook de man en het kind zijn samen onderzocht door het ambulance personeel.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media

Onderzoek
De bestuurder en de bijrijder van de andere auto bleven ongedeerd. De Vlashoflaan werd afgesloten vanwege politieonderzoek. De auto’s zijn flinke beschadigd geraakt en moesten door een berger worden afgevoerd.

 

Foto’s: Toby de Kort / De Kort Media