Weer frontale aanrijding op de N270 bij Deurne

0
Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision

DEURNE – Op de Helmondsingel in Deurne is vrijdagavond rond 18.35 uur opnieuw een frontale aanrijding gebeurd. Een personenauto met aanhanger die over de N270 van Deurne naar Helmond reed en een personenauto die richting Deurne reed botsten op elkaar. In de auto met aanhanger zaten een vader en zoon en in de andere een vrouw alleen.

Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision

Slingeren
Volgens de mannen kwam de auto van de vrouw hen slingerend over de weg tegemoet en konden ze haar niet meer ontwijken. De aanhanger raakte door de aanrijding los en vloog enkele meters door de lucht. De mannen konden moeilijk uit de auto maar waren goed aanspreekbaar en gaven aan niks te mankeren. Ze waren wel erg geschrokken.

Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision

Oorzaak onbekend
De vrouw was ook goed aanspreekbaar maar had last van haar knie en hoofd. Ze is in de ambulance nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Door de aanrijding was er een grote ravage op de weg ontstaan. Het overige verkeer uit de richting Deurne kon over het fietspad verder rijden; vanuit Helmond was de weg afgesloten. Waarom de auto van de vrouw slingerde is niet bekend. De politie heeft ter plaatse getuigen gehoord maar geen verder onderzoek gedaan.

Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision