Dronken vrachtwagenchauffeur veroorzaak ongeval op A67 bij Steensel

0
Foto: Berry van Gaal - SQ Vision

STEENSEL – Een dronken Poolse vrachtwagenchauffeur is zaterdagochtend aangehouden nadat hij met zijn vrachtwagencombinatie op de A67 een ongeval veroorzaakte. De vrachtwagen kantelde en kwam dwars over de rijbaan te liggen, waardoor de snelweg in de richting van Eindhoven moest worden afgesloten.

Foto: Berry van Gaal – SQ Vision

Aangehouden
De Poole bestuurder raakte lichtgewond. De man is door het gealarmeerde ambulancepersoneel ter plaatse nagekeken maar in plaats van naar het ziekenhuis mocht hij plaatsnemen in een politie-auto om nara het bureau overgebracht te worden.

Afgesloten
De A67 is voorlopig in de richting naar Eindhoven afgesloten. Met een grote kraan word de vrachtwagen combinatie weer recht gezet. Hoe lang dat nog gaat duren is niet bekend.

 

Foto’s: Berry van Gaal – SQ Vision