Gewapende overval op woning aan Spoorstraat in Helmond

0
Foto: Pim Verkoelen / SQ Vision

HELMOND – Op een woning aan de Spoorstraat in Helmond is zaterdagmiddag een gewapende overval gepleegd. Een man drong het huis rond 17.20 uur binnen en bedreigde de bewoonster met iets dat op een vuurwapen leek. Hij wist de bewoonster een nog onbekend geldbedrag afhandig te maken en is daarna te voet op de vlucht geslagen. De vrouw raakte niet gewond.

Foto: Pim Verkoelen / SQ Vision

Burgernet
De politie onderzoekt de zaak. Onder omwonenden is een Burgernet verspreid met het signalement van de dader en het verzoek naar hem uit te kijken maar hem niet zelf te benaderen. Het gaat volgens her bericht om een man van Turkse of Marokkaanse afkomst met een baard en donkere kleding.

Foto: Pim Verkoelen / SQ Vision