Bestelbus in brand gestoken op Derde Hambaken in Den Bosch

0
Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

DEN BOSCH – Aan de Derde Hambaken in Den Bosch is in de nacht van zondag op maandag een bestelbus in vlammen op gegaan. Rond de klok van 0.20 uur in de nacht kwam de melding van de brand binnen bij de brandweer.

Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

Schade
Bij aankomst van de brandweer stond de bestelbus geheel in lichterlaaie. Een tweede bestelbus die langs het brandende voertuig stond liep door de brand forse schade op.

Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

Aangestoken
De politie en brandweer gaan er vanuit dat het voertuig in brand is gestoken. De deur aan de bijrijders zijde van het voertuig stond open bij aankomst van de brandweer en politie. De bestelbus brandde geheel uit. De bestelbus is door de politie voor nader onderzoek in beslag genomen.

Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia