Brand bij MCD supermarkt in Bergen op Zoom mogelijk aangestoken

0
Foto: Anthony DeCock / MaRicMedia

BERGEN OP ZOOM – De brandweer is in de nacht van zondag op maandag uitgerukt naar een MCD supermarkt aan de Bloemendaal in Bergen op Zoom voor een brandmelding. Eenmaal ter plaatse bleek het te gaan om een brand naast het pand.

Foto: Anthony DeCock / MaRicMedia

Rook
De rook die vrij kwam bij de brand trok door de ventilatie naar binnen in het magazijn van de winkel. De gealarmeerde brandweer heeft de brand geblust en het magazijn geventileerd.

Foto: Anthony DeCock / MaRicMedia

Mogelijk brandstichting
De politie kwam met vier eenheden ter plaatse. Mogelijk is er sprake van brandstichting. Agenten hebben bewijsmateriaal veiliggesteld dat ze met een mondkapje in witte zakken hebben afgevoerd. De politie doet verder onderzoek. Wat er precies tegen het pand in brand stond is nog onbekend. Ook de omvang van de schade is niet bekend.

Foto: Anthony DeCock / MaRicMedia