Flinke ravage bij ongeval onderaan afrit A2 bij Vught

0
Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

VUGHT – Een ongeval met twee voertuigen heeft maandagochtend voor een ravage gezorgd op de afrit van de A2 bij Vught. Het ongeval gebeurde rond 9.15 uur op de kruising met de Grote Gent en de Randweg.

Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

Rood verkeerslicht
Een auto met aanhanger, die vanaf de Grote Gent de kruising over stak en de oprit van de A65 op wilde rijden, werd aan de zijkant geramd door een auto die vanaf de A2 kwam en de kruising overstak. Volgens omstanders zou deze auto door het rode verkeerslicht zijn gereden.

Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

Ravage
Door het ongeval ontstond een grote ravage. Een ambulance kwam ter plaatse voor de inzittenden van beide auto`s die bij het ongeval lichte verwondingen opliepen. De slachtoffers werden ter plaatse behandeld en doorverwezen naar de huisarts.

Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

Brandweer
Omdat in eerste instantie de melding binnen kwam dat een van de auto`s in brand zou staan kwam ook de brandweer ter plaatse, hiervan bleek echter geen sprake. Beide voertuigen raakten bij het ongeval total loss. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen afgevoerd. Door het ongeval was een gedeelte van de kruiding afgesloten voor het verkeer.

Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia