Omstanders redden man uit brandende auto na zwaar ongeval in Eindhoven

0
Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision

EINDHOVEN – Bij een zwaar ongeval op de Genovevalaan in Eindhoven is maandagavond een automobilist gewond geraakt. De man raakte rond volgens een getuige rond 23.00 uur tijdens een inhaalactie van de weg en botste tegen een boom.

Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision

Gered
Zijn auto vloog daarna meteen in brand. De automobilist die hij inhaalde stopte meteen en wist het slachtoffer razendsnel uit het wrak te redden. De man is later door ambulancemedewerkers met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision

Inhaalverbod
De toegesnelde brandweer bluste de brand. Het zwaar beschadigde wrak is door een bergingsbedrijf afgevoerd. Waarom de automobilist tijdens de inhaalactie de controle over het stuur verloor is niet duidelijk. Inhalen is op deze weg overigens überhaupt niet toegestaan; het wegdek is voorzien van een dubbele doorgetrokken streep.

 

Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision