Traumahelikopter opgeroepen voor ernstig ongeval bij transportbedrijf in Roosendaal

0
Foto: Christian Traets / SQ Vision

ROOSENDAAL – Bij een transportbedrijf aan de Veenen in Roosendaal is dinsdagmiddag een man gewond geraakt. Dit gebeurde bij werkzaamheden aan een vrachtwagen. Door nog onbekende oorzaak kantelde de cabine terug en kwam het slachtoffer bekneld te zitten.

Foto: Christian Traets / SQ Vision

Traumahelikopter
Zijn collega’s zouden snel in actie zijn gekomen en hebben hem uit zijn benaderde situatie gehaald. Vervolgens hebben zij hem gestabiliseerd tot de hulpdiensten ter plaatse waren. Meerdere ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse.

Foto: Christian Traets / SQ Vision

Rotterdam
De man is vervolgens onder begeleiding van de trauma-arts met een ambulance naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. De politie zal de arbeidsinspectie in kennis stellen en mogelijk zullen zij een onderzoek instellen naar de volledige toedracht van het ongeval.

Foto: Christian Traets / SQ Vision
Foto: Christian Traets / SQ Vision