Osse vleesfraudeur Willy Selten overvallen in woning België

0
Foto: Berry van Gaal / SQ Vision

DESSEL (B) – De Osse vleesfraudeur Willy Selten is afgelopen weekend overvallen in zijn huis in het Belgische Dessel. Tenminste vier overvallers drongen de vrijstaande woning aan het Groesgoor in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 2.30 uur en bedreigden Selten en zijn vrouw met vuurwapens. De overval ging er zeer gewelddadig aan toe.

Foto: Berry van Gaal / SQ Vision

Auto gestolen
De daders gingen er met onder meer een onbekend geldbedrag en de Mercedes van de vleesfraudeur vandoor. Die auto werd later teruggevonden in de buurt van Eindhoven. Daarom bestaat het vermoeden dat de daders uit Nederland afkomstig zijn.

Veroordeling
Ossenaar Willy Selten werd in 2015 als vleeshandelaar veroordeeld voor fraude omdat hij goedkoper paardenvlees had verkocht als rundvlees. Hij werd veroordeeld tot 2,5 jaar celstraf en is na het uitzitten daarvan in Belgié gaan woning. Zijn bedrijf is failliet verklaard.

Foto: Berry van Gaal / SQ Vision