Bijna 40 jaar oude Lincoln Contentinental uitgebrand op N397 bij Eersel

0
Foto: Berry van Gaal / SQ Vision

EERSEL – Een bijna 40 jaar oude Lincoln Continental is donderdagmorgen op de N397 bij Eersel grotendeels uitgebrand. De bestuurster reed rond 8:25 uur ter hoogte van de Mortelvelden toen er vlammen uit het motorcompartiment kwamen. Ze moest de klassieker uit 1979 op de provinciale weg stilzetten en kon deze nog tijdig verlaten voordat de auto in lichterlaaie stond.

Foto: Berry van Gaal / SQ Vision

Weg afgesloten
De brandweer was snel ter plaatse maar kon niet voorkomen dat de wagen grotendeels uitbrandde. Tijdens de bluswerkzaamheden moest de provinciale weg tussen rotonde t’ Stuivertje en de Schadewijkstraat volledig worden afgesloten. Hierdoor ontstond er enige verkeersoverlast rondom Eersel. De Lincoln raakte total loss en moest uiteindelijk door een berger worden afgevoerd.

Foto: Berry van Gaal / SQ Vision
Foto: Berry van Gaal / SQ Vision