Scooterrijder aangereden op Geldropsedijk in Nuenen

0
Foto: Dave Hendriks / SQ Vision

NUENEN – Bij een aanrijding op de Geldropsedijk in Nuenen is vrijdagochtend een jongen lichtgewond geraakt. Een oudere automobilist zag de jongen, toen hij op een rotonde aan kwam rijden met zijn scooter, over het hoofd. De man kon een botsing niet meer voorkomen. Een ambulance werd opgeroepen om de jongen te controleren op letsel, hij bleek alleen wat schaafwonden over gehouden te hebben aan het ongeval.

Foto: Dave Hendriks / SQ Vision

Agente rijdt auto naar garage
De scooter is door een bedrijf opgehaald. De auto van de oudere man is na het ongeval door een politieagente naar een garage gebracht omdat de man zelf niet meer durfde te rijden. Tijdens het ongeval was de afrit van de rotonde afgesloten. Dit zorgde voor een kleine vertraging op de Europalaan.

Foto: Dave Hendriks / SQ Vision