Scooterrijder gewond bij aanrijding met auto in Valkenswaard

0
Foto: Jozef Bijnen / SQ Vision

VALKENSWAARD – Bij een ongeval op de Molenstraat in Valkenswaard is vrijdagmiddag een scooterrijder gewond geraakt. De jongeman kwam rond 13.40 uur op de kruising met de Antwerpsebaan in botsing met een auto. Hij zou daarbij voor de auto van rechts zijn gekomen.

Foto: Jozef Bijnen / SQ Vision

Politie
De politie was als eerste ter plaatse en bood het slachtoffer eerste hulp in afwachting van de ambulance. De jongeman klaagde over enorme pijn aan zijn nek en die werd dan ook door een agent gestabiliseerd.

Foto: Jozef Bijnen / SQ Vision

Vacuümmatras
Medewerkers van de ambulancedienst hebben het slachtoffer met een schepbrancard opgetild en hem daarna in een vacuümmatras gefixeerd. Hij is daarna voor verder onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Foto’s: Jozef Bijnen / SQ Vision