Motorcrosser komt ongelukkig ten val op circuit in Den Hout en raakt gewond

0
Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

DEN HOUT – Op het motocross-circuit aan het Ruiterspoor in Den Hout is zaterdagmiddag een motorcrosser gewond geraakt. De man deed mee aan wedstrijden die op het circuit gehouden worden en kwam ongelukkig ten val. Politie, ambulance en brandweer kwamen ter plaatse.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Brandweer
Omdat de ambulance niet in de buurt van de man kon komen werd de hulp van de brandweer ingeroepen. Deze hebben de man op een schepbrancard naar de ambulance gebracht waarna de man met onbekend letsel naar het ziekenhuis is overgebracht.

Wedstrijden
Op het circuit aan het Ruiterspoor worden zaterdag en zondag wedstrijden verreden.

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia