(VIDEO) Automobilist gewond bij zware crash op A67 bij Asten

0

ASTEN – Bij een ongeval op de A67 tussen Eindhoven en Venlo is in de nacht van zaterdag op zondag een autoomobilist gewond geraakt. De man verloor rond 2.30 uur ter hoogte van parkeerplaats Het Gevlocht bij Asten de macht over het stuur en raakte van de weg.

Foto: Pim Verkoelen / SQ Vision

Over de kop
Hij botste met zijn auto tegen een verkeersbord en tolde mogelijk meerdere keren met zijn auto over de kop door een sloot. Hij kwam uiteindelijk zo’n honderd meter verder ter hoogte van het tankstation op zijn kant in de sloot tot stilstand.

Foto: Pim Verkoelen / SQ Vision

Oorzaak onbekend
De man kwam daarbij met een arm bekneld te zitten onder zijn auto. Hij moest door de brandweer uit die benarde positie worden bevrijd en is daarna met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over de ernst van zijn verwondingen en de oorzaak van het ongeval is niets bekend. Hij zat alleen in de auto.

Foto: Pim Verkoelen / SQ Vision