Gesprongen waterleiding zorgt voor problemen op Selissenwal in Boxtel

0
Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

BOXTEL – Een gesprongen waterleiding heft zondagavond voor problemen gezorgd op de Selissenwal in Boxtel. Een lantaarnpaal verzakte en dreigde om te vallen. Die is daarom uit voorzorg verwijderd. De straat ligt vol plassen en modder.

Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

Derde keer
Volgens buurtbewoners is het al de derde keer in een paar maanden dat iets soortgelijks voorvalt. Waardoor de leiding zondagavond is gesprongen is niet duidelijk. Medewerkers van Brabant Water kwamen ter plaatse om de problemen op te lossen.

Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

Tijdelijk watertappunt
Bij omwonenden kwam tijdelijk geen water uit de kraan. Door Brabant Water werd op de hoek met de Sint Catharinastraat daarom een tap geplaatst waar men water kon halen. De reparatie van de waterleiding duurt waarschijnlijk nog tot middernacht.

Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia