Zwaargewonde man bewusteloos op straat gevonden in centrum Eindhoven

0
Foto: Dave Hendriks / SQ Vision

EINDHOVEN – De politie kreeg zondagochtend rond 2.00 uur de melding dat op de Hoogstraat in Eindhoven een gewonde man op straat was aangetroffen. De man was buiten bewustzijn en het is vooralsnog onduidelijk wat er met hem is gebeurd. De politie is dringend op zoek naar getuigen.

Foto: Dave Hendriks / SQ Vision

Hersenletsel
Toen de opgeroepen agenten zondagochtend op de Hoogstraat in Eindhoven aankwamen, waren de ambulancemedewerkers al druk in de weer met het slachtoffer dat ernstig hersenletsel opliep. De 32-jarige man uit Son en Breugel is overgebracht naar het ziekenhuis en is nog altijd buiten bewustzijn. Het slachtoffer werd door voorbijgangers zwaargewond op straat aangetroffen, op de Hoogstraat ter hoogte van de Edenstraat.

Geen aanwijzingen voor aanrijding
De politie heeft een aantal getuigen op de locatie gesproken en verklaringen van hen opgenomen en ter plekke de situatie onderzocht. Vooralsnog geeft dat geen helder beeld van hetgeen het slachtoffer is overkomen. De politie heeft tot nu toe geen concrete aanwijzingen dat de man het slachtoffer is van een aanrijding maar kan dat ook niet volledig uitsluiten

Foto: Dave Hendriks / SQ Vision

Mogelijk mishandeld
Het zou kunnen dat hij het slachtoffer van een mishandeling is geworden. Echter ook andere scenario’s sluit de politie niet uit. Rechercheurs willen uiteraard achterhalen wat het slachtoffer overkwam. De politie daarom een beroep op iedereen die over informatie beschikt die kan helpen, hoe klein of onbenullig die informatie misschien ook lijkt, om die met hen te delen.

Tips?
Heb je iets gezien of gehoord dat hoe dan ook een relatie kan hebben met wat deze 32-jarige man uit Son en Breugel is overkomen? Bel de politie dan op 0900-8844. Blijf je liever anoniem, geef je informatie dan door aan Meld Misdaad Anoniem en bel 0800-7000.

Foto: Dave Hendriks / SQ Vision