Politie neemt peperdure Ferrari in beslag terwijl eigenaar terrasje pikt in Oisterwijk

0
Foto: Toby de Kort / De Kort Media

OISTERWIJK – Terwijl de eigenaar onder het voorjaarszonnetje een terrasje pikte heeft de politie zondagmiddag in het centrum van Oisterwijk zijn peperdure Ferrari in beslag genomen. Er zouden volgens de politie meerdere zaken niet in orde zijn geweest met de Ferrari F430.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media

Valse kentekenplaten
Volgens de politie waren meerdere zaken niet goed geregeld voor de sportwagen en zou er sprake zijn van strafbare feiten. Zo zouden de kentekenplaten niet voorzien zijn van een echtheidslabel en bestond de combinatie die erop stond niet in het RDW-register. De eigenaar van de Ferrari is niet aangehouden.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media
Foto: Toby de Kort / De Kort Media