Joe Satriani brengt beroemde “G3” tour naar klokgebouw in Eindhoven

0

Zaterdag 14 april komen gitaarlegendes Joe Satriani, John Petrucci (Dream Theater) en Uli Jon Roth (Scorpions) met het avondvullende G3-gitaarspektakel naar Klokgebouw Eindhoven.

De G3 tour werd in 1996 opgericht door Joe Satriani en staat sindsdien garant voor uitverkochte arena’s over de hele wereld.

Door de jaren heen heeft vrijwel iedere beroemde rockgitarist (van Toto’s Steve Lukather tot bluesgigant Kenny Wayne Shepherd) wel eens deelgenomen aan dit rondreizende gitaarfestival.  Komende editie met John Petrucci, gitarist van de progressieve rockband Dream Theater en Uli Jon Roth, de legendarische eerste gitarist van hardrockband Scorpions. Het geheel staat onder leiding van Joe Satriani, misschien wel ‘s werelds beroemdste gitarist: hij was gitaarleraar voor onder andere Steve Vai en Kirk Hammett (Metallica), was gitarist van Deep Purple en de band van Mick Jagger en sleepte op eigen naam vele Grammy Awards in de wacht.

De avond bestaat uit optredens van de drie gitaristen met ieder hun eigen band gevolgd door een uitgebreide ‘G3-jam’ waarbij de drie gitaarhelden het podium delen en samen voor spectaculair gitaarwerk zorgen.

G3 ft. Joe Satriani, John Petrucci (Dream Theater) en Uli Jon Roth (Scorpions)Zaterdag 14 april 2018 Klokgebouw, Eindhoven Meer info www.rock-n-roots.nl en www.effenaar.nl