(VIDEO) Opslagkeet politiehondenclub Molenschot in vlammen op, brandstichting niet uitgesloten

0

MOLENSCHOT – Een opslagkeet van politiehondenclub Zeldenrust in Molenschot is maandagavond door brand verwoest. De opslagkeet ligt aan het eind van het Burgtsebaantje in het bosgebied. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen hoog uit het gebouwtje.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Brandstichting
Volgens penningmeester Corné Verhees is de brand niet vanzelf ontstaan. ,,Dit vuur is niet vanzelf ontstaan. Het gaat om een gewone houten keet. Dit is al bij een stuk of tien verenigingen in de buurt gebeurd. Brandstichting wordt daarom niet uitgesloten.

Forse schadepost
De schade loopt al snel in de duizenden euro’s, ,,Al ons materiaal en alle pakken zijn weg”, zegt Verhees, die de schade op zo’n 25.000 euro schat. ,,De leren pakken kosten al snel 700 tot 800 euro.

 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia