(VIDEO) Twee gewonden bij steekpartij in woning aan Maarten Trompstraat in Geldrop

0

GELDROP – Bij een steekpartij in Geldrop zijn maandagochtend twee mensen gewond geraakt. Een bewoner van het huis aan de Maarten Trompstraat is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een vrouw die ook op het adres woont is behandeld door ambulancemedewerkers. Zij is aangehouden als verdachte.

Foto: Jozef Bijnen / SQ Vision

Onderzoek
Er zou volgens de politie mogelijk sprake zijn van een situatie van huiselijk geweld. Agenten zijn in en om de woning begonnen met een onderzoek. Omwonenden wordt tijdens een buurtonderzoek gevraagd of ze iets hebben gezien of gehoord dat verband kan houden met de steekpartij. Forensisch rechercheurs gaan aan de slag met het verzamelen van sporen.

Foto: Jozef Bijnen / SQ Vision
Foto: Jozef Bijnen / SQ Vision
Foto: Jozef Bijnen / SQ Vision
Foto: Dave Hendriks / SQ Vision
Foto: Dave Hendriks / SQ Vision
Foto: Dave Hendriks / SQ Vision