(VIDEO) Rieten dak van vrijstaande woning Teeffelen vat vlam

0

TEEFFELEN – In een grote vrijstaande woning aan de Pastoor van Weerdtstraat in Teeffelen heeft in de nacht van zondag op maandag brand gewoed. Het vuur werd rond 4.10 uur ontdekt en bij de brandweer gemeld. Het rieten dak van de woning bleek vlam te hebben gevat, waarschijnlijk vanaf de buitenzijde.

Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

Tuinslangen
Omwonenden schoten de bewoner meteen met tuinslangen te hulp om de brand te bestrijden. Zodra die ter plaatse was is dat overgenomen door de brandweer. Een deel van het rieten dak moest worden gesloopt om de brand goed te kunnen blussen. De brandweer had het vuur snel onder controle.

Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

Oorzaak onbekend
Een blusvoertuig en watertankwagen werden opgeroepen, later zijn ook nog een ademluchtcontainer en verzorgingsunit opgeroepen. Over de oorzaak van de brand is niets bekend. Er raakte niemand gewond.

 

Foto’s: Gabor Heeres / SQ Vision