Zware regenval zorgt voor problemen in Oisterwijk

0
Foto: Toby de Kort / De Kort Media

OISTERWIJK – De zware regenval heeft vannacht op meerdere plekken in Oisterwijk voor problemen gezorgd. Diverse wegen stonden blank door de enorme regenval. De Lange Kant stond blank maar ook de Langvennen Oost, Akkerstraat en Moergestelseweg konden het water niet verdragen.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media

Brandweer
De brandweer werd rond 0.30 uur te hulp geroepen bij een bedrijf aan de Laarakkerweg op het industrieterrein van Oisterwijk. Een put kon het water niet meer verwerken waarna er een grote hoeveelheid water op de binnen plaats bleef staan. Doordat het enorm bleef regenen bestond de kans dat het water het bedrijf binnen zou gaan bereiken.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media

Pomp
De eigenaar heeft in eerste instantie geprobeerd zelf het water weg te pompen maar toen dat niet lukte de hulp van de brandweer ingeroepen. De brandweer heeft met een pomp de binnen plaats leeg gepompt en het overtollige water naar de openbare weg gepompt.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media
Foto: Toby de Kort / De Kort Media