Bewusteloze fietser aangetroffen in Liesbos bij Breda

0
Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

BREDA – Bij het Jaagpad in het Liesbos in Breda werd woensdagavond rond 22.00 uur een man aangetroffen onder zijn fiets. Twee wandelaars vonden de man. In eerste instantie zagen zij het lampje van de fiets. De man lag aan de andere kant van de sloot en omdat de wandelaars hier niet bij konden komen belden ze de politie.

Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

Niet aanspreekbaar
Die kwam samen met de ambulancedienst en de brandweer ter plaatse. De brandweer werd opgeroepen om een ladder over de sloot te leggen. Hoe de man hier terecht is gekomen is niet duidelijk. Hij was niet aanspreekbaar en was half ontkleed. De politie onderzocht het bos en heeft de fiets meegenomen. De man is overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Foto’s: Perry Roovers / MaRicMedia