(VIDEO) Doodgeschoten man gevonden in auto op Den Bult in Eindhoven

0

EINDHOVEN – Op Den Bult in Eindhoven is donderdagmorgen een dode man aangetroffen in een auto. De hulpdiensten werden rond 8.00 uur opgeroepen. De politie, meerdere ambulances en zelfs een traumahelikopter rukten uit. Al snel bleek echter dat de 51-jarige Eindhovenaar was overleden en dat hij het slachtoffer was van een schietpartij.

Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision

Onderzoek
De politie is begonnen met een uitgebreid onderzoek. Het pleintje waar de man in zijn auto werd gevonden is afgezet met witte hekken. Onder omwonenden is een Burgernet bericht verspreid om eventuele getuigen op te roepen zich te melden. Over de identiteit van het slachtoffer is niets bekend.

Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision
Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision
Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision

 

Foto’s: Arno van der Linden / SQ Vision