(VIDEO) Mercedes in lichterlaaie op Kuipers Rietbergstraat in Oss

0
Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

OSS – Na enkele weken van relatieve rust is in de nacht van woensdag op donderdag in Oss opnieuw een auto in vlammen opgegaan. Kort voor drie uur ’s nachts werd een autobrand ontdekt aan de Kuipers Rietbergstraat en bij de brandweer gemeld. Die was na ongeveer tien minuten ter plaatse maar toen stond de Mercedes al in lichterlaaie en bleek niet meer te redden.

Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

Veel autobranden
Oss werd de afgelopen maanden veelvuldig opgeschrikt door nachtelijke autobranden. Dat was ongeveer een maand geleden op de Lekstraat echter voor het laatst. De politie zag behalve twee brandstichtingen bij een garagebedrijf en bij een huis aan de Asterstraat echter vooralsnog geen verbanden.

Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

Burgernet
Over de oorzaak van de brand woensdagnacht is niets bekend. De politie is begonnen met een onderzoek en heeft onder gebruikers van de app en social media een Burgernet bericht verspreid met een oproep aan mensen die iets verdachts hebben gezien om dat te melden via 112. Tijdens de nachtelijke uren worden omwonenden niet via een Burgernet SMS-bericht benaderd.

 

Foto’s: Gabor Heeres / SQ Vision