Vluchtenden verdachte door politie neergeschoten in Goirle

0
Foto: Toby de Kort - De Kort Media

GOIRLE – Na een wilde achtervolging in de nacht van woensdag op donderdag hebben politie agenten een verdachte neergeschoten aan de Turnhoutsebaan in Goirle. De verdachte is met spoed met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De verdachte was samen met iemand anders op de vlucht.

Foto: Toby de Kort – De Kort Media

Op de vlucht
De politie kwam een verdacht bestelbusje tegen in Tilburg. Toen agenten de twee inzittenden wilden aanhouden, sloegen ze op de vlucht. Wat volgde was een wilde achtervolging. De achtervolging eindigde net voor de Belgische grens.

Politiehelikopter
De tweede verdachte werd n tegen vijf uur aangetroffen en aangehouden. Bij bezoektocht werd ook de Belgische politie en een politiehelikopter ingezet. Waar beide verdachte van verdacht worden en waarom ze op de vlucht sloegen is niet bekend.

 

Foto: Toby de Kort – De Kort Media