Ravage en gewonde bij ongeval met vier auto’s in Boxtel

0
Foto: Sander van Gils / Persburo Sander van Gils

BOXTEL – Vrijdagmiddag kwamen maar liefst vier voertuigen met elkaar in botsing op de kruising van de Industrieweg met de Kruisbroeksestraat in Boxtel. Het verkeersongeval gebeurde rond 14.30 uur na vermoedelijk een voorrangsfout.

Foto: Sander van Gils / Persburo Sander van Gils

Brandweerlieden
Een inzittende van één van de betrokken personenauto’s raakte dusdanig gewond dat die met een ambulance naar het ziekenhuis moest worden overgebracht. Toevallig passerende brandweerlieden verleenden eerste hulp. Dat werd later door de ambulancedienst overgenomen.

Foto: Sander van Gils / Persburo Sander van Gils

Grote ravage
De overige inzittenden van de andere personenauto, een bestelbus en een bakwagen bleven ongedeerd. De ravage op het kruispunt tegenover kringloopwinkel Het Goed was groot. De rijbaan was daarom ook geruime tijd versperd waardoor overige weggebruikers moesten omrijden.

Foto: Sander van Gils / Persburo Sander van Gils

Veel nieuwsgierigen
Het ongeval trok veel bekijks van toevallige passanten en overige nieuwsgierigen. Een bergingsbedrijf heeft de betrokken voertuigen afgevoerd waarna de weg weer geheel kon worden vrijgegeven.

 

Foto’s: Sander van Gils / Persburo Sander van Gils