(VIDEO) Vuurwerk op laatste training NAC voor derby tegen aartsrivaal Willem II

0

BREDA – De laatste training van NAC voorafgaand aan de derby tegen “buurman” Willem II vond plaats in het eigen stadion in Breda. Met vuurwerk werden de spelers van NAC verwelkomt om ze een hart onder de riem te steken voor de beladen derby van zondag.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Handhaving in eredivisie 
Beladen, want dat zijn de ontmoetingen vakbeide clubs. Het zijn wedstrijden op zich. Toch is deze wedstrijd van groot belang voor beide clubs. Bij winst is het namelijk zo goed als zeker dat de winnende ploeg zich rechtstreeks handhaaft in de eredivisie.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Supportersactie’s
Ook buiten het veld is de derby van start gegaan. Enkele NAC supporters waagde zich in het hol van de leeuw door een viaduct in Tilburg in de traditionele NAC kleuren te verven. Het antwoord van de Tilburgse aanhang kwam the dagen later. Zaterdagnacht werd de rode trechter-man langs de A27 van rood veranderd in het rood-wit-blauw van de buurtjes.

 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia