Bijrijdster motor gewond na ongeval in Lierop

0
De motor kwam onder de auto terecht. Foto: Harrie Grijseels - SQ Vision

LIEROP – Een bijrijdster die achter op een motor zat is zondagmiddag gewond geraakt. Het ongeval gebeurde omstreeks 14:00 uur op de kruising Gebergte en de Mierloseweg in Lierop. Een motor met een man en vrouw er op stonden stil om af te draaien toen ze van achter werden aangereden door een auto. De auto en motor kwamen enkele meters verder tot stilstand met de motor onder de auto.

Foto: Harrie Grijseels – SQ Vision

Gewond
De vrouw die achter op de motor zat is door de aanrijding gewond geraakt en met onbekende verwondingen met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de motor raakte niet gewond en kwam met de schrik vrij.

Onderzoek
De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval en heeft ter plaatsen getuigen gehoord. Beide voertuigen zijn door een bergingsbedrijf getakeld en afgevoerd.

 

Foto: Harrie Grijseels – SQ Vision