Vrouw door brandweer uit auto bevrijd na ernstig ongeval

0
Foto: Sem van Rijssel - SQ Vision

EINDHOVEN – Een automobiliste raakte in de nacht van zaterdag op zondag met haar auto van de weg op de Roelantlaan in Eindhoven en botste op een lantaarnpaal. De auto kwam uiteindelijk op zijn zijkant midden op de weg terrecht. De weg lag bezaaid met brokstukken van de lantarenpaal en de auto. Door de harde klap werden ook een aantal buurtbewoners gewekt.

Foto: Sem van Rijssel – SQ Vision

Bekneld
De politie heeft de straat in beide richtingen afgezet voor de hulpverlening. Het slachtoffer zat bekneld in haar auto. De brandweer heeft de vrouw uit de wagen geknipt, ze is met nog onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Onderzoek
Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend. De politie doet daar onderzoek naar.

 

Foto: Sem van Rijssel – SQ Vision