Auto over de kop geslagen op A2 bij Waalre

0
Foto: Jozef Bijnen / SQ Vision

WAALRE – Bij een ongeval op de A2 tussen Leende en Eindhoven is maandagochtend een automobiliste gewond geraakt. De vrouw raakte rond 8.10 uur in de buurt van Aalst-Waalre met haar auto aan de rechterzijde van de weg en sloeg over de kop. Ze gleed daarna met haar auto een eind over de vangrail heen en kwam uiteindelijk aan de andere zijde van de weg tegen de linker vangrail tot stilstand.

Oorzaak onbekend
De vrouw liep nog onbekende verwondingen op en is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Ze raakte gelukkig geen andere voertuigen toen ze de weg overschoot. Haar zwaar beschadigde auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd. De linker rijstrook was tijdelijk afgesloten. Hoe het ongeluk kon gebeuren is niet bekend.

Foto: Jozef Bijnen / SQ Vision