Cocaïne en wiet bij autobedrijf in Goirle, 3 arrestaties en 10 auto’s in beslag genomen

0
Foto: Toby de Kort / De Kort Media

GOIRLE – Wijkagenten zagen afgelopen nacht tijdens hun surveillance in Goirle dat er verdachte activiteiten waren in een autobedrijf aan de Geitenhoef. De agenten namen meteen poolshoogte en troffen in het pand drie personen aan en een grote hoeveelheid hennep en cocaïne.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media

Drie arrestaties
De drie verdachten werden meteen aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex van de politie in Tilburg. De situatie werd bevroren en de politie is maandagochtend verder gegaan met het onderzoek in de loods.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media

Hennep en cocaïne
Er werden 1 á 2 kilo hennep en enkele tientallen zakjes cocaïne aangetroffen. Tien auto’s en bewakingsbeelden van het bedrijf zijn in beslag genomen.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media
Foto: Toby de Kort / De Kort Media