Auto over de kop geslagen op afrit van A2 bij Vught

0
Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

VUGHT – Op de A2 vanuit Eindhoven richting Utrecht is in de nacht van maandag op dinsdag rond 1.30 uur een auto van de weg geraakt, over de kop geslagen en vervolgens weer op zijn wielen te recht gekomen. Dit gebeurde op de afrit Vught-Centrum bij Vught. De bestuurder van de auto is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

Alcohol
De politie heeft het vermoeden dat de automobilist onder invloed was van alcohol en is met de ambulancedienst mee gegaan naar het ziekenhuis. Daar zal moeten uitwijzen of de bestuurder inderdaad onder invloed was van alcohol. De afrit Vught-Centrum was enige tijd afgezet. Een bergingsbedrijf heeft de auto afgevoerd.

Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia