Automobilist zwaargewond bij crash op Laan der Vier Heemskinderen in Geldrop

0
Foto: Dave Hendriks / SQ Vision

GELDROP – Een automobilist is maandagavond zwaargewond geraakt bij een ongeval op de Laan van der vier Heemskinderen in Geldrop. Door nog onbekende oorzaak botste de man tegen een varkensrug en een verkeerslicht aan, belandde op zijn kant en draaide een halve ronde. Hierna kwam hij tot stilstand.

Foto: Dave Hendriks / SQ Vision

Brandweer snel ter plaatse
De brandweer, politie en ambulancedienst werden opgeroepen om hulp te verlenen. Omdat de brandweerkazerne schuin tegenover de ongevalslocatie ligt waren de brandweer snel ter plaatse. Verschillende brandweermannen hebben snel een EHBO koffer en een brandblusser gepakt op de kazerne en zijn hierna rennend naar het ongeval toe gegaan.

Foto: Dave Hendriks / SQ Vision

Hoofdwond
De man liep zware verwondingen op aan zijn hoofd en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Een van de brandweermannen is met de ambulance mee gegaan om de hoofdwond van de man te stelpen. Een berger heeft de auto afgesleept en de brandweer het wegdek gereinigd. De gemeente is heeft ondernemer Heijmans opgeroepen om het verkeerslicht te herstellen.

 

Foto: Dave Hendriks / SQ Vision