Fietser valt tegen aanhanger op Rubenslaan in Budel

0
Foto: Harm van Leuken / SQ Vision

BUDEL – In Budel gebeurde dinsdag aan het einde van de middag een nogal opmerkelijk ongeval op de kruising van de Rubenslaan en de Rembrandtlaan. Een fietser raakte door nog onbekende oorzaak in onbalans waarna hij ten val kwam tegen een aanhanger die achter een bestelbus hing die de man op dat moment voorbij reed.

Over de kop
Nadat de fietser de aanhanger had aangetikt kwam hij lelijk ten val en zijn fiets zou zelfs over de kop zijn gevlogen. De fietser raakte gewond aan onder meer zijn rug, bekken en benen. Hij is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling.

Bestuurder geschrokken
Het slachtoffer was nog herstellende van eerdere gezondheidsklachten en daardoor viel het letsel extra zwaar. De bestuurder van de bestelbus zag de man tegen de aanhanger vallen omdat hij toevallig in zijn spiegel keek, hij was erg geschrokken. Een vrouw die rustig op een bankje zat te lezen zag het ongeluk voor haar ogen gebeuren en bood samen met andere omstanders direct eerste hulp. Familieleden hebben de fiets van de man opgehaald.