(VIDEO) Uitslaande brand bij KwikFit in Etten-Leur

0

ETTEN-LEUR – Bij een vestiging van KwikFit op industrieterrein Vosdonk in Etten-Leur is dinsdagavond brand uitgebroken. De brand is uitslaand en ontstaan in het magazijn. Dikke zwarte rookwolken zijn tot in de weide omgeving te zien.

Foto: Perry Roovers – MaRicMedia

Schuimblusvoertuig
Met een schuimblusvoertuig en tankautospuiten van de brandweer wordt het vuur bestreden. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Voor zover bekend waren en geen medewerkers meer in het pand aanwezig.

Ontploffingsgevaar
Vanwege de aanwezigheid van gasflessen is er gevaar voor ontploffing. Mensen worden dan ook op afstand gehouden. Volgens de Veiligheidsregio liggen er in het magazijn banden opgeslagen. Hoeveel, is niet duidelijk.

 

Foto: Perry Roovers – MaRicMedia